عوارض قرص تاخیری چیست؟
زود انزالی یکی از رایجترین مشکلات جنسی است که زندگی زناشویی را تحت تاثیر قرار میدهد. زود انزالی باعث کاهش رضایت جنسی شده و اعتماد به نفس فرد را به شدت کاهش میدهد. بههمین دلیل باید در اولین فرصت مشکل زود انزالی را برطرف کنید. برای این کار راههای مختلفی وجود دارد و شما میتوانید براساس سلیقه شخصی خود بهترین آنها را انتخاب کنید.
قرصهای تاخیری یکی از روشهای شناختهشده برای درمان زود انزالی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. با این حال، عوارض قرص های تاخیری در دراز مدت ممکن است شما را دچار مشکل کند. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که عوارض قرص تاخیری و موارد منع مصرف آن چیست. پس اگر قصد خرید قرص تاخیری را دارید از شما دعوت میکنیم که در ادامه با داروخانه اینترنتی بتادارو همراه باشید.
عوارض قرص تاخیری چیست؟
قرصهای تاخیری تنوع بسیار زیادی دارند به همین جهت طبیعی است که هر یک از آنها عوارض جانبی متفاوتی داشته باشند. بههمین منظور قبل از خرید قرص تاخیری باید عوارض هر یک از آنها را بهطور کامل بشناسید. برای راحتی کار شما در این بخش عوارض قرص تاخیری برای مردان را شرح میدهیم.
- داپوکستین: اختلال در خواب، سردرد، سرگیجه، اسهال، استفراغ، خشک شدن دهان و تهوع
- کلومیپرامین: خواب آلودگی، یبوست، کاهش تمرکز، اسهال، استفراغ، حالت تهوع و سردرد
- سرترالین: اختلال در خواب، اضطراب بیش از حد، اسهال و استفراغ
- سیلودوسین: سردرد، افت فشار خون، اسهال و سرگیجه
- سیلدنافیل (ویاگرا): سوء هاضمه، رفلاکس معده، سردرد، کمر درد، اختلال در شنوایی و دو بینی
- تادالافیل: رفلاکس معده، اختلال در بینایی، سوء هاضمه، مشکلات گوارشی، سردردهای مضمن و کمر درد
تداخل دارویی قرص تاخیری چیست؟
قبل از مصرف هر دارویی باید از تداخلات دارویی آن باخبر شوید تا در کنار افزایش تاثیرگذاری آن، از بروز عواقب جبران ناپذیر جلوگیری کنید. بههمین منظور در این بخش قصد داریم تداخل دارویی هر یک از قرصهای تاخیری را برای شما بازگو کنیم. با شناخت این تداخلات دارویی میتوانید عوارض قرص های تاخیری را به حداقل برسانید.
- داپوکستین: داروهای میگرنی، ترامادول، داروهای ضد سردرد، داروهای ضد انعقاد خون، داروهای مهارکننده باز جذب سروتونین، تادالافیل و سیلدنافیل، آنتیبیوتیکها و داروهای ضد فشارخون
- کلومیپرامین: پتاسیم کلرید، آزلاستین، تالیدومید، دروندارون، آبامتاپیر، فکسینیدازول، داپوکستین، برومپریدول، بروموپرید و پارالدهید
- سرترالین: داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی، داروهای ضد پلاکت، پیموزاید، آسپرین، دیفن هیدرامین، داروهای کدئینی، پروکاربازین و وارافاین
- سیلودوسین: ریبوسیکلیب، لوپیناویر، ریتوناویر، پرازوسین، ترازوسین، تادافیل، ایتراکونازول، کتوکونازول، کلاریترومایسین و کوبیسیستات
- سیلدینافیل (ویاگرا): کانیواپیتان، کلوفازیمین، فلوکونازول، فوس نتوپیتانت، ایدلالیسیت، پالبوسیکلیب، پوساکونازول، ساپروپترین، ساکویناویر، سیمپرویر، استریپنتول و وریکونازول
موارد منع مصرف قرص تاخیری چیست؟
بعد از آشنایی با عوارض قرص تاخیری در دراز مدت باید موارد منع مصرف قرص تاخیری را بدانید تا دچار مشکل نشوید. بهطور کلی موارد منع مصرف این قرصها شامل موارد زیر هستند:
- بیماران کلیوی
- بیماران کبدی
- بیماران پیرونی
- افراد دارای کم خونی شدید
- بیماران قلبی
- بیماران دیابتی
- افراد دارای افسردگی حاد
- افراد مبتلا به صرع
آیا قرص تاخیری بدون عوارض وجود دارد؟
احتمالا بعد از آشنایی با عوارض قرص تاخیری این سوال برای شما ایجاد شده است که آیا قرص تاخیری بدون عوارض هم وجود دارد یا خیر.
در پاسخ باید بگوییم که بله وجود دارد. خوشبختانه با پیشرفت علم و تکنولوژی شاهد بهبود وضعیت داروسازی هستیم و هر روز قرصهای بهتر و موثری روانه بازار میشود. قرصهای تاخیری بدون عوارض که به قرصهای گیاهی نیز شهرت دارند عوارض جانبی خاصی را در پی نخواهند داشت. این قرصها حاوی گیاهان موثر برای افزایش لذت جنسی و درمان زود انزالی هستند و عملکرد جنسی شما را بهبود خواهند داد. دقت داشته باشید که این قرصها توسط وزارت بهداشت تایید شدهاند و در تمام داروخانهها موجود هستند.
بهترین قرصهای تاخیری بدون عوارض عبارتاند از:
- کپسول گیاهی تاخیری دیلی کیم
- کپسول گیاهی دایان مکث پلاس
- کپسول زینگا لایف
- کپسول سینورکس آر ایکس اس تی پی فارما
- قرص آفرودیت گل دارو
مواد غذایی جایگزین قرص تاخیری کدام اند؟
بهطور کلی بهترین مواد غذایی جایگزین قرص تاخیری عبارتاند از:
- سیر
- دمنوش زنجبیل و عسل
- هندوانه
- دمنوش گل میخک
- بامیه
- شنبلیله
- گوجهفرنگی خشکشده
- قهوه
- آب انار
- شکلات تلخ
- جینسینگ قرمز
- دمنوش گل شقایق و دارچین
مواد غذایی بالا هیچگونه عوارض جانبی به همراه ندارند و در عوض به شما کمک میکنند که بتوانید زود انزالی خود را کاهش دهید. پیشنهاد میکنیم ابتدا از این مواد غذایی و دمنوشها استفاده کنید. اگر تاثیر مثبتی نداشت میتوانید سراغ محصولات تاخیری بروید.
همچنین بخوانید: بهترین قرص تاخیری
سوالات متداول
آیا قرص تاخیری برای بارداری ضرر دارد؟
خیر مصرف قرص تاخیری توسط آقایان انجام می شود و در نتیجه مشکلی برای دوران بارداری ندارد. اما برای این که از این قضیه مطمئن شوید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
آیا قرص تاخیری بر اسپرم تاثیر دارد؟
بله. این قرصها بهگونهای ساخته شدهاند که باعث افزایش حرکات پیشرونده اسپرم مردان شده و به آنها کمک میکند که رابط عمیق و لذت بخشی را تجربه کنند.
آیا قرص های تاخیری، مشکل نعوظ را برطرف می کنند؟
قرصهای تاخیری با هدف کمک به درمان زود انزالی مردان طراحی میشوند ولی در موارد زیادی این قرص ها حاوی ترکیباتی برای درمان مشکل نعوظ نیز هستند.
قرص تاخیری بهتر است یا اسپری تاخیری؟
قرص و اسپری تاخیری دو محصول جنسی پرطرفدار هستند که برای درمان زود انزالی مورد استفاده قرار میگیرند. انتخاب بین این دو محصول بستگی به سلیقه شخصی افراد، میزان زود انزالی و تجویز پزشک دارد.
کلام آخر
مشکل زود انزالی در طی سالهای اخیر زیاد به گوش رسیده است. خوشبختانه برای درمان این مشکل جنسی روشهای مختلفی وجود دارد و شما میتوانید بهترین راه حل را براساس سلیقه شخصی خود انتخاب کنید. استفاده از قرص تاخیری یکی از آسانترین و کاربردیترین روشهای درمان زود انزالی است. اما این قرصها یک سری عوارض جانبی نیز دارند. در این مقاله سعی کردیم عوارض قرص تاخیری برای مردان و هر آنچه که لازم است درباره آن بدانید را مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که نیاز به کسب اطلاع از قیمت قرص تاخیری را دارید کافی است که به بخش فروشگاه داروخانه آنلاین بتا دارو مراجعه کنید.
بسیار گویا و شفاف بیان کردید
منابع این مطلب کجاست؟
این موضوع یکی از موضوعات موردعلاقه منه
میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟
خیلی خوشحالم که هستین
خیلی دنبال این موضوع بودم. مرسی