رژیم و تغذیه سالم

آرتروز، امروزه فقط مختص سالمندان نیست!

زمانی چنین فرض می‌شد که فقط سالمندان دچار آرتروز می‌شوند اما متأسفانه امروزه تعداد قابل توجهی از جوانان در حال تجربه کردن تأثیرات و دردهای ناشی از بیماری آرتروز هستند. طبق مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۵ حدود ۹۱ میلیون بزرگ‌سال مبتلابه آرتروز شدند. اما واقعیتی که هرکسی را بیشتر متعجب می‌کند این است که سنِ یک‌سوم از مبتلایان به آرتروز ۱۸ تا ۶۴ سال است. این آماری است که مطالعات اخیر نشان داده است.

آرتروز، مشکلی که امروزه فقط مختص سالمندان نیست!
آرتروز، مشکلی که امروزه فقط مختص سالمندان نیست!

دکتر دیوید فلسون David Felson، سرپرست محققان و پروفسور دانشکده پزشکی بوستون Boston، دراین‌باره می‌گوید: “تخمین‌ها ۶۸ درصد بیشتر از آن چیزیست که به ما گزارش داده‌شده است. بیماری آرتروز به‌طور چشمگیری در بین مردم رایج شده است و من معتقدم که ما شیوع سریع آن را دست کم گرفته‌ایم.”

دکتر فلسون در ادامه توضیحاتش می‌گوید: “دلیل این آمار نامتعارف و غافلگیرکننده این است که تحقیقات قبلی تنها بر پایه گزارش‌هایی بوده است که پزشکان تشخیص داده بودند. اما بعدها کاشف به عمل آمد که افراد زیر ۶۵ سال که ابتلا به آرتروز آن‌ها تشخیص داده نشده بود، در بین این آمار حضور نداشتند.”

از عوامل ابتلا به آرتروز می‌توان به مرض چاقی و فشار زیاد روی مفاصل در مردان و زنان در اثر ورزش‌های سنگین و شدید اشاره کرد که موجب آرتروز در میان آن‌ها می‌شود. دکتر فلسون می‌گوید: “متأسفانه پزشکان، اغلب بیماری آرتروز را در بیماران کم سن نادیده می‌گیرند چراکه انتظار وقوع این عارضه را در این سنین ندارند. پس جلوگیری از افزایش وزن و ورزش‌های سالم بر روی بهبود آرتروز تأثیر بسیار زیادی دارد.”

آرتروز، مشکلی که امروزه فقط مختص سالمندان نیست!
آرتروز، مشکلی که امروزه فقط مختص سالمندان نیست!

پروفسور فلسون به همراه همکارش دکتر رضا جعفرزاده Reza Jafarzadeh، استادیار دانشکده پزشکی بوستون در یک مطالعه تحقیقاتی، روی بیش از ۳۳ هزار و ۶۰۰ مرد و زنی که در سال ۲۰۱۵ در مصاحبه ملی بهداشت ایالات‌متحده آمریکا شرکت داشتند، اطلاعات وسیعی را گرداوری کردند.

برای تخمین آمار دقیق مبتلایان به بیماری آرتروز در ایالات‌متحده آمریکا، دکتر فلسون و دکتر جعفرزاده پی بردند که تنها بیمارانی که آرتروز آنها توسط پزشکان تشخیص داده‌شده‌اند مبتلابه این عارضه نیستند و بلکه حتی افرادی که گزارش داده بودند به مدت بیش از سه ماه دچار درد مفاصل بودند نیز مشمول این آمار هستند.

سپس تحقیقات ثابت کرد که در بین افراد زیر ۶۵ سال، ۱۹ درصد مرد و نزدیک ۱۷ درصد از زنان گزارش داده بودند که دچار درد مفاصل شده‌اند، اما پزشکان آن‌ها به دلیل این‌که انتظار وقوع آرتروز در این سن را نداشتند، این عارضه را در آن‌ها تشخیص نداده بودند.

پیشنهاد بتادارو: اورتومول آرتروپلاس، کاملترین مکمل برای حفظ سلامت مفاصل و استخوان در ایران

آرتروز، امروزه فقط مختص سالمندان نیست!

بتادارو سعی نموده است با بررسی عارضه ها و بیماری های رایج در جامعه، بهترین محصولات مرتبط را در اختیار مخاطبانش قرار دهد.

اورتومول آرتروپلاس با دارا بودن ترکیباتی نظیر کلاژن هیدرولیزات، هیالورونیک اسید، گلوکوزامین، امگا۳، کلسیم، منیزیم و انواع ویتامین ها به:

  • کاهش التهاب، درد و خشکی مفاصل ناشی از آرتروز
  • افزایش سلامت غضروف، مینیسک و تاندون ها
  • پیشگیری از پوکی استخوان
  • تسریع ریکاوری رباط آسیب دیده بعد از عمل جراحی
  • افزایش مایع سینوویال

کمک می کند.

مشاهده محصول در بتادارو

 

 

 

دکتر بیوک لاهیجانی افخم

دکتر بیوک لاهیجانی افخم (به انگلیسی: Buyuk Lahijani Afkham) متولد ۵ اردیبهشت ۱۳۴۳ در تبریز هستند. ایشان مدرک کارشناسی ارشد داروسازی خود را از دانشگاه غازی (Gazi University) ترکیه دریافت کرده‌اند و مقالات متعددی را نیز در ژورنال های معتبر به چاپ رسانده‌اند. دکتر بیوک لاهیجانی افخم در سال ۱۳۹۷ داروخانه آنلاین بتادارو (Betadarou) را در شهر تبریز تاسیس کردند. بتادارو دارای مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو است و به انتخاب بسیاری از شرکت های داروسازی جزو داروخانه های برتر استان آذربایجان شرقی قرار دارد. آدرس: تبریز، خیابان ارک جدید، داروخانه افخم

نوشته های مشابه

‫۶ نظرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا